Samodejno nadaljevanje
Če je Samodejno nadaljevanje nastavljeno na Da, bo ob SCO-jevem klicu metode "close communication" samodejno zagnan naslednji razpoložljiv SCO.
Če je nastavljeno na Ne, morajo uporabniki za nadaljevanje uporabiti gumb "Nadaljuj".